Samoindukcija – Rekonektivno samoiscjeljenje

U današnjoj takozvanoj ‘duhovnoj psihologiji’ proteže se uvjerenje ili učenje o tome da čovjek treba kopati po svojim traumama, kako bi se oslobodio od istih. Uspostavljene su mnoge tehnike i metode, to jest terapeutske doktrine koje navodno čovjeku pomažu u tome. Međutim ako ćemo gledati iskreno, ili ako napravimo jednostavnu matematiku doći ćemo do zaključka da se kroz takav oblik ‘rada na sebi’ ne dobiva gotovo ništa, osim što na razini intelekta imamo više informacija o vlastitom oštećenju, što veoma često postaje dodatni teret.

“Može li tko od vas sebi brigama produžiti život barem i za jedan dan?”

U gotovo svim praksama, duhovnim i terapeutskim, imamo šablonske vježbe i tehnike koje se daju svim klijentima, bez obzira na razlike u njima. I upravo zbog toga te tehnike imaju mali postotak uspješnosti. Baš kao i u školama, gdje djeci koja se u mnogočemu razlikuju pristupamo na isti način, i imamo različite rezultate.

Kada pokušavamo neutralizirati dominantnu emociju, mi ne radimo na emociji, nego na njenom uzroku, na onome što ju konstantno hrani. Ako uistinu idemo tim putem, ono što postaje sasvim jasno jeste to da svaka osoba dobiva drugačiju ‘terapiju’, prilagođenu točno određenim uzrocima i posljedicama.

Kao što niti jedna pahulja snijega nije ista, tako ni obrazac bilo kojeg oboljenja u nama nije potpuno isti, jer nose otisak naše jedinstvene individualnosti.

Moje trenutno iskustvo mi daje uvid u to da svako oboljenje u nama dolazi kroz šest osnovnih utjecaja, koji između ostalog tvore i našu naučenu osobnost.

INFORMACIJA – MISAO – EMOCIJA – VIBRACIJA – RIJEČ – VJERA

O nama samima, i o svijetu u kojem se nalazimo, mi najprije učimo kroz informacije. Te informacije počinju kreirati naše misli, a misli podižu emocije koje zatim određuju našu energetsku vibraciju. Iz toga stanja mi govorimo o sebi i životu, i što se više slušamo to više vjerujemo u ono što govorimo. Na taj način, kroz univerzalni zakon samoindukcije, mi kreiramo svoju unutrašnju i vanjsku stvarnost.

Vodeći se po onome što sam spoznao promatrajući prirodne obrasce kreacijskog djelovanja, došao sam da zaključka da nema smisla izmišljali drugi pristup, pored onoga koji nam je već otkriven u djelovanju prirode. To znači da ako ‘bolest’ započinje informacijom, i početak iscjeljenja se gradi kroz informaciju.

Tek kada sa razumijevanjem integriramo neutralizirajuće informacije, mi dolazimo do toga da se mijenja kvaliteta naših misli. Promjena misli dovodi do promjene u našem emocionalnom tijelu, što zatim utječe na to kako i čime zračimo.

Posljedica je to da se naša percepcija transformira, i mi počinjemo drugačije govoriti o sebi i životu, a zatim slušajući sebe produbljujemo vjeru u ono što govorimo. Na kraju svojom vjerom potvrđujemo i produbljujemo svoje trenutno stanje.

Oduvijek sam osjećao da prava znanost potvrđuje pravu duhovnost, i obrnuto. Međutim zbog nedostatka znanja o znanosti, što je rezultiralo mojim dubokim otporom prema konvencionalnom učenju, propustio sam da upoznam osnovna načela fizike, koja danas prepoznajem kao temeljna načela onoga što zovemo duhovnost.

Rekao bih da se u zakonu elektromagnetske indukcije, koji govori i o samoindukciji, nalazi duboko učenje o nečemu što bi čovjek prije svega trebao naučiti, jer ako bi uistinu razumijeli djelovanje samoindukcije, razumijeli bi univerzalni zakon akcije i reakcije, to jest onoga što zovemo Karma. Zaista, gotovo cijeli spektar današnje duhovnosti može se shvatiti kroz razumijevanje elektromagnetske indukcije, jer na kraju krajeva i mi smo satkani od tih univerzalnih zakona i zakonitosti.

Ono smo što u sebi hranimo, ono što odašiljemo, to i primamo – drugačije ne može. U nedostatku razumijevanja osnovnih načela kreacije, mi to ne vidimo, ali život nam neumoljivo ukazuje da je tako, i nikako drugačije. Prćkanje po duhovnosti bez poznavanja i razumijevanja osnovnih prirodnih načela veoma je opasno, a životi koje živimo, i društvo koje smo stvorili svojim življenjem, jasno ukazuje da ne možemo izbjeći djelovanje osnovnih načela vlastite prirodnosti.

Ne želim ovim putem omalovažiti duhovnu filozofiju koju iznimno volim, ali filozofija je poput mora bez obala, a iako volimo ploviti, složiti ćemo se da je cilj plovidbe taj da dođemo do neke obale. Filozofija je prekrasna, daleko šira od racionalnosti. Ona je to more bez obala, ali opet, svako more čežne za obalom. Čovjeku je zaista potrebno i jedno i drugo, da pliva i roni, ali da ima i obalu na kojoj će se odmoriti i sagledati sva ona iskustva što mu je more podarilo.

Grubo gledajući mi smo većim djelom satkani od vode, a opet naša obala ( tijelo ) jeste ono što je vidljivo nama i svijetu. Svojim obalama mi se grlimo i ljubimo, njima istražujemo sebe, i ovaj svijet u kojem sebe pronalazimo. Prije svega trebali bi osvjestiti zakonitosti koje tvore i određuju kvalitetu našega tijela.

Kako svaki pristup zahtijeva nekakav naziv po kojem će biti prepoznat i podjeljen, tako postoji potreba da i ovaj ‘terapeutski rad’ ima neko ime koje ga najbolje opisuje. Pošto se cijeli pristup bazira prema djelovanju univerzalnog zakona Samoindukcije, nema smisla da se ovaj pristup zove ikako drugačije nego ‘Samoindukcija’.

Cijeli vođeni proces traje šest tjedana, gdje se kroz svaki tjedan posvetimo jednom od šest osnovnih utjecaja.

1. Tjedan / očitavanje i korekcija informacijskog polja

– osvještavanje dominantne emocije

– unos točno prilagođenih informacija

– integracija informacija kroz kontemplaciju

2. Tjedan / neutralizacija duboko ukorijenjenih misaonih obrazaca

– vođene vježbe za jačanje fokusa

– vođeni proces svjesno usmjerenog disanja ( određuje se prema trenutnoj potrebi )

– svjesno strukturiranje misli kroz ‘MindFactory’ radionicu ( MindFactory je vođeni kreacijski proces do kojeg sam došao iz potrebe da pomognem samome sebi )

3. Tjedan / svjesno konzumiranje emocija

– svjesno aktiviranje tzv. iscjeljujućih emocija

– učenje sposobnosti odmaka

– samopromatranje

4. Tjedan / svjesni utjecaj na vlastitu vibraciju

– upoznavanje o razumijevanje iscjeljujućih vibracija, u prirodi i u čovjeku

– utjecaj na unutrašnju vibraciju kroz ‘MindFactory’ radionicu

5. Tjedan / prisutnost u govoru

– osvještavanje iscjeljujućih riječi i zvukova

– govor iz bića / žive riječi ( ‘molitva’ )

6. Tjedan / razumijevanje zakona Vjere

– osvještavanje sveprisutnog utjecaja vjere i uvjerenja

– razlika između uvjerenja i vjere

– puštanje kontrole ( ‘duhovna predaja’ )

Ako ste zainteresirani za proces svjesno određene Samoindukcije, za sve daljnje informacije stojim vam na raspolaganju.

Cijena za šest tjedana; 77 eura

Početak; Subota, 03.02.2024.

Kraj; Nedjelja, 17.03.2024.

Krajnji rok prijave; 31.01.2024.

Prijavu potvrđujete uplatom navedenog iznosa
Podaci za uplatu;

– Revolut; anelkovse4
– Paypal; samospoznaja.hr@gmail.com
– Aircash; 092 3999 108

Ukoliko ne koristite niti jednu od navedenih platformi, na vaš upit poslati ću vam podatke za uplatu preko bankovnog računa.

Kontakt; samospoznaja.hr@gmail.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)