Visoko / 29.03. – 01.04.

Naš sljedeći susret u Visokom dogoditi će se u navedenom periodu, i ovim putem želim izraziti zahvalnost svima vama koji ste već najavili vaš dolazak, kao i svima vama koji ćete tek odlučiti da nam se pridružite.

Ovaj susret u Visokom, po mnogočemu, označava jedan novi početak za mene, tako da će isti biti u svakom slučaju poseban i drugačiji od svih prethodnih. Ponajviše zbog toga jer sam kroz prethodni period integrirao znanje koje se veselim podjeliti sa vama, kroz predavanja i praktične radionice. Što znači da ćete sa ovoga susreta sa sobom ponijeti nešto što ćete uistinu moći integrirati u vašu svakodnevnicu, a za podizanje kvalitete vašeg življenja.

Kao i uvijek do sada, u Visokom nas prije svega očekuje jedna posebna energija koja nam omogućuje jedan prirodniji protok energije u nama. Uz to, kao i uvijek, tu su naši domaćini koji sami po sebi donose jednu posebnu dimenziju svakom našem druženju.

Ono što vas očekuje jeste jedna lijepa, uistinu obiteljska atmosfera, unutar koje ćemo bolje osjetiti i upoznati jedni druge, ali i nas same. Kroz predavanja i radionice koje sam za vas pripremio, sve to će dobiti jedan dublji smisao. Osim toga, nazovimo ga radnog dijela susreta, imati ćemo i vrijeme za druženje uz vatru i ugodne priče. Obilaziti ćemo tunele koji imaju jednu posebnu energiju što nam pomaže da lakše uspostavimo potrebnu ravnotežu unutar sebe, te tako upotpunimo doživljaj svega što ćemo skupa raditi i međusobno dijeliti.

Osim tunela, ići ćemo i na vrh piramide sunca, te ćemo obići još neka zanimljiva mjesta.

U našem smještaju na raspolaganju ćemo imati jedan, po mnogočemu neobičan i svojstven ambijent, onako tipično bosanski, rekao bih, a zbog kojega se ljudi često vraćaju kod naših domaćina. Hrana koju ćemo zajedno blagovati spremljena je vještim rukama naše domaćice, koju ja zovem ‘Mama Ramiza’, a koja je sama za sebe jedna posebna žena, puna humora, bosanske šege, ali i životne mudrosti.

Ono što je potrebno da znate jeste to da je potrebno ponijeti malo topliju odjeću, kao i dobru obuću koja je poželjna pri usponu na piramidu Sunca. Također je potrebno da ponesete nekakve jastučiće za sjedenje, možda prostirke, i obavezno pribor za pisanje.

Put do Visokog organiziran je tako da putujemo našim osobnim automobilima, a ono što je moja odgovornost je to da povežem sve vas koji dolazite, kako bi mogli putovati zajedno i podjeliti troškove puta. Do sada se to pokazalo kao najbolja, najbrža, i najpovoljnija opcija za dolazak u Visoko.

Predavanja i radionice koje sam pripremio za vas, pomoći će svima nama da kroz iste dublje zaronimo u našu suštinsku stvarnost, kako bi se kroz nju približili punini, lakoći i jednostavnosti življenja, jer svi mi upravo za time tragamo.

Cijeli susret uključuje dakle dosta toga, a cijena za cijeli sadržaj, smještaj i hranu iznosi 250.00 eura.

Krajnji rok prijave je 15.03. , a svoj dolazak potvrđujete uplatom avansa u visini od 100.00 eura, najkasnije do navedenog datuma, 15.03.

Opcije za uplatu su;

  • Revolut; anelkovse4 ( mogu poslati i barkod )
  • Aircash; 0923999108 ili također preko barkoda
  • PayPal; samospoznaja.hr@gmail.com

Ukoliko ne koristite niti jednu od navedenih platformi, na vaš upit mogu vam poslati podatke tekućeg računa.

Za sva dodatna pitanja stojim vam na raspolaganju.

Kontakt;
00385 92 3999 108
samospoznaja.hr@gmail.com

Vaš i svoj Anđelko 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)