MindFactory; Otključajte svoje potencijale i oslobodite potisnute traume

Dragi svi,

Pozivam vas na individualni rad pod nazivom “MindFactory” – jedinstveno iskustvo koje će vam pomoći da otkrijete svoje skrivene potencijale, osvijestite potisnute traume te naučite kako svjesno ulaziti u svoj kreativni prostor mašte.

MindFactory je rad koji nas vodi u naš unutrašnji prostor gdje se slobodno izražavamo, bez straha od osude ili procjene okoline. Ovdje ćemo istražiti dubine svoje svijesti kroz maštu, otvarajući vrata dijelovima sebe koje smo možda dugo potiskivali ili ignorirali.

Mašta je neprocjenjivo blago koje svatko od nas nosi u sebi. Ona je kreativni dio naše svijesti koji nam omogućuje da sanjamo, stvaramo i vidimo svijet na načine koji su često izvan dosega naše svakodnevnice. Važnost mašte leži u njenoj sposobnosti da nas inspirira, oslobodi ograničenja uma i otvori vrata beskonačnim mogućnostima.

Njegovanje mašte ključno je za našu emocionalnu, intelektualnu i duhovnu dobrobit. Kroz maštu, možemo istražiti nove ideje, rješavati probleme na inovativne načine i razvijati svoju kreativnost. Ona nas potiče da sanjamo velike snove i da vjerujemo u nešto više od onoga što se čini mogućim.

Ako se odvojimo od tog kreativnog djela naše svijesti, suočavamo se s brojnim posljedicama. Jedna od njih je osjećaj zaglavljenosti ili praznine, kao da nešto nedostaje u našem životu. Bez mašte, naša percepcija svijeta postaje sužena, a život postaje monotono iskustvo bez boja.

Osim toga, nedostatak mašte može ograničiti našu sposobnost da se prilagodimo promjenama i izazovima koje život donosi. Umjesto da pronalazimo nove načine rješavanja problema, možemo postati zarobljeni u rutini i strahu od nepoznatog.

Najvažnije od svega, nedostatak mašte može nas udaljiti od vlastite autentičnosti i dubljeg razumijevanja sebe. Mašta nas povezuje s našim unutarnjim bićem i omogućava nam da istražujemo svoje strasti, snove i ciljeve.

Zato je važno njegovati maštu kao dio svakodnevnog života. To možemo činiti kroz različite aktivnosti poput čitanja, pisanja, slikanja, glazbe, meditacije ili jednostavno dopuštajući sebi da sanjarimo. Kroz te aktivnosti, hranimo našu kreativnost i otvaramo se novim perspektivama i iskustvima.

U konačnici, mašta je ključ za otključavanje potencijala koji leže u nama. Njegovajući svoju maštu, otvaramo vrata beskonačnim mogućnostima i stvaramo život koji odražava naše istinsko ja.

Kroz kombinirane tehnike meditacije, vizualizacije i umjetničkog izražavanja, naučit ćemo kako osloboditi negativna uvjerenja koja nas ograničavaju te kako pristupiti svojem unutarnjem potencijalu.

Ovaj rad je pogodan je za svaku osobu, od 15 godina pa nadalje, ali može biti prilagođena i mlađim dobima. Cilj ovog rada je taj da nas podsjeti kako da svjesno ulazimo u svoj kreativni prostor mašte, te da unutar njega započnemo svoj put kreiranja vlastitog života i unutarnjeg iskustva.

Kako izgleda ovaj rad ?

MindFactory je jedna vrsta vođenog putovanja u vašu unutrašnjost, na način da vas pažljivo odabranim riječima, kroz vođenu meditaciju, najprije odvedem u jedan potpuno prazan prostor – prostor u kojemu ste u potpunosti rasterećeni svega što stavlja teret na iskustvo vaše trenutne osobnosti. Ova faza je kombinacija svjesnog disanja i vizualizacije, te fokusa na ono što vam govorim, jer riječi su ovdje zapravo ključne – one vas najprije oslobađaju toka misli, a zatim vas vode na jedno zaista fascinantno putovanje.

Prostor u kojega ćemo zajedno uploviti, ali u kojem ćete vi zapravo biti potpuno sami ( jer ja ne mogu ući u vaš um da vidim ono što vi vidite ) određen je razgovorom kojega ćemo napraviti u uvodnom dijelu terapije. U tom prostoru imati ćete potpunu sigurnost i slobodu da zaronite u svoje biće, na način kako je to vrlo teško učiniti sat, jer ovo putovanje može potrajat i do tri sata, ovisno o složenosti onoga do čega ćemo doći kroz naš prvi razgovor.

Ako želite iskusiti ovo uistinu duboko iskustvo, pozivam vas mi se javite tako što ćete ispuniti obrazac koji se nalazi ispod teksta. Biti će mi iznimno drago povesti vas na ovaj čarobni iscjeljujući izlet.

Radujem se radu sa vama!

ilustracija; Cameron Gray; Parablevisions.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)